skip to Main Content

Over ons

Samen de schouders onder software zetten

Ontstaan vanuit de zolderkamer.
Ontstaan vanuit een behoefte naar flexibele software.

Bedrijven staan onder steeds hogere druk om sneller te schakelen en zich aan te passen aan nieuwe kansen en bedreigingen en kansen. Alles is ICT en software.

Ontdek hoe onze intelligente en flexibele cloud ERP oplossing u helpt deze uitdaging aan te gaan.

Laat u ontzorgen door hoogopgeleide en ervaren professionals

Als bedrijf bent u druk met uw eigen primaire processen. Software moet dit optimaal ondersteunen. Daarbij wilt u geïnspireerd en uitgedaagd worden door uw software partner. Met onze combinatie van hoogopgeleide technische en bedrijfskundige medewerkers kunnen wij u altijd optimaal bedienen.

Stijg tot grotere hoogte

Laat u inspireren door de mogelijkheden en optimaliseer uw proces om van grotere toegevoegde waarde te zijn voor uw klanten, medewerkers en aandeelhouders.

24/7 in control

Volg 24/7 uw operatie

Over Enter Software

Mannen van Waarde is als bedrijf sinds 2015 actief met het procesverbeteren en automatiseren van kleine- en middelgrote bedrijven. De oprichters Tom Poppema en Douwe de Vries hebben ruim 10 jaar ervaring als ERP-implementatie en LEAN consultant. Door deze ervaring herkennen en erkennen zij de meerwaarde van procesoptimalisatie en automatisering. Als consultants kennen zij ook goed het verschil tussen de grotere standaard softwaresystemen en een maatwerk applicatie. Standaardsoftware sluit vaak niet voor 100% aan bij de behoefte van de gebruikers. De keuze is dan het proces aanpassen aan de software of een geschikte invulling te vinden voor dit (deel)proces. Wanneer het concurrentievoordeel en/of interne efficiency voldoende groot is voor een Business Case kan Mannen van Waarde een goede oplossing bieden in de vorm van implementatiebegeleiding en softwareontwikkeling.

Werken bij een club met enthousiasme professionals

Vanuit een sfeervol pand in Heerenveen werken wij met de nieuwste technieken (.Net Core en Angular) aan software producten om processen bij onze klanten te verbeteren.
Back To Top